Wednesday, January 4, 2012

Tak rasa macam bahagia. Dah rasa macam ??



Lupe email. Lupe password. Cukup sebab dah kan kalau nak cakap dah lame gila tak update blog. Biasalah. Sekarang aku dah rajen. Tak main lah blog blog bagai neyh. Teman aku notes je 24 hours. Makanan aku pensil pecet je. Gigit gigit belakang dia sampai puas hati. Tak kenyang pun. Tak payah lah cuba. Pecet? Ah. Lantak. Anyway, rajen kan aku? Terima kasih lah kerana percaya. Korang memang bendul. Sama macam aku :)

Okay. Main topic please.

Tak rasa macam bahagia. Dah rasa macam ??

Actually ?? = celaka. Tapi since aku rasa celaka tu macam rude sangat. So, aku remove. Tapi orang melaka macam biasa je gune word tu. So, mybe tak rude sangat kot. KOT la. :)

 Okay okay okay. 

Bila umur dah meningkat belasan tahun, semua orang sibuk nak carik pasangan hidup kan. Kan kan kan? Konon konon semua tu disebabkan hormon lah. Cess. Dah memang gatal tu buat buat tak mengaku pulak. Menyampah. -.-' Aku tak, okay! Korang je. :D


Time tu, almost semua ade boiperen, gelferen. Ada yang sampai 2 3 kot. Biasalah, mereka stok stok golongan macho/cun/cantik/kacak bergaya. Kalah artis youuuu. *aku tak kata. Diorang sendiri yang kata*. Muntah kongsi baldi jom. :)

Anyway, korang ada berapa? Satu jee? Oh. Faham faham. Tak cantek eh? Tak pe. Cantek tak kan kemana. Kan kan kan? :D


Tapi perasan tak, bila umur dah semakin meningkat, ramai yang kembali normal hormon hormon nye. Tahap kegatalan semakin rendah. Belanjawan tiap tiap bulan turut menurun. Masa dihabes kan 100% bersama rakan rakan. Kalau nak jumpa pun senang je. Tak payah nak buat temu janji bagai. Bila ditanya soal cinta, jawapan mereka semua standard. 


Malaslah. Nak fokus study. Buang masa je semua tu. Lagipun, memang tak kemana semua tu.



UUuuu. Jawapan standard sebijik sama macam kongsi kepala kan. Ala ala kembar siam youu. Well, everything happens must have a reason kan? If tak, motif sangat diorang nak jawab macam tu. Kan kan? Okay this is a serious part. *Eceyh. penah pulak aku serius* 


Manusia ada hati. Of course dalam hati ni ada macam macam. Hati keji, hati batu, busuk hati, hanyir hati. But, apa yang buat hati ni become so special, hati ni tak boleh diganti. Okay okay okay. Maybe boleh. Sekarang dunia sangat moden kan. Everything ada transplant. So, agak agak kalau dah rosak, ganti je dengan yang transplant tu. Tapi, of course yang ori pasti lebih baik dari yang gantian kan? Am i right? 


Sama jugak dengan bende alah ni. Fall in love memang fitrah. Cuma lambat atau cepat je. Sebesi mana pun orang tu, dia still akan terlibat dengan benda benda meleleh macam ni. Guys, macam jijik je guna fall in love. Kita tukar boleh? :) 


So, once kita dah terlibat dengan benda alah meleleh leleh ni, semua orang akan try buat yang terbaik kan? Yelah, for what nak try our best kalau benda tu sia sia. Kan? Tapi sayang, tak semua yang kita rancang akan selalu jadi. Okay. Aku bagi contoh.





- sambung entry bawah. Aku saje poyo buat 2 entry. Tenkiu kerana faham kepoyoan aku. :D


2 sedang tinggalkan tapak kaki. Anda bila lagi?:

Leeyana said... [Reply]

hamboi kau. dalam malas2 kau dua sekali dipostnye ha,,hahaha

cik ifah said... [Reply]

@Leeyana aku peram sehari kot entry neyh. hahaha.