Friday, January 27, 2012

Err?

Assalamualaikum

LUNCH

Timah, timah. Kawan kau si Bedah tu dah kawen eh? Gila lah awal kot kawen. Laki dia kaya eh? Untung lah dapat laki kaya Tak kesah lah perut menjulur ke depan. Asal handbag boleh tuka tiap tiap bulan sape tak sanggup oi

DINNER

Serunuk kan kalau dah kawen. Tak payah beli bantal peluk dah. Kan? Kan? Kan? 
*angkat angkat kening*


MALAM BUTA

 Eh. Aku rasa kan si timah tu akan kawen paling awal lah. Tak pun, si Bedah. Bukan takat dah sedia jadi bini. Jadi mak orang pon dah ready.  
*atas alasan si Bedah badan standard macam mak orang*


PAGI BUTA

Tolonglah. Nanti honeymoon aku nak gi Bali. Takpun Hawaii. Takpun Venice. Tak pun New Zealaang lawat lembu. Takpun. Takpun. Takpun. Blablablabla.


ESOKNYA

Eh. Korang, hari ni masuk lab tak? Kena buat profiling tak? Kau overnight tak rini? Teman aku boleh?
*Sambil minum susu ducthlady strawbery, bawak beg belah kiri jalan terkedek kedek nak naek bas*


Hidup dah kembali normal seperti sediakala. Dah lupa topik bincang semalam.



Kami kaum hawa memang suka cakap pasal kawen. Tapi kalau tanya nak kawen ke tak, takde pon yang nak. :) Nak buat macam mana. Maybe side effect bila umur dah start dengan angka 2. Bukan gatal namanya, tapi personally, aku rasa kalau cakap pasal kawen ni ibarat terapi untuk perempuan.  Aku rasa jelah. Hihihi. Mana tak nya, kalau cakap pasal ni senyum sampai telinga kot. Tapi situasi ni TAK MUNGKIN SAMA untuk:

1. kaum adam
2. bila umur dah start dengan angka 3



Kawan kawan. Nanti kawen jangan jadi macam ni ye?

err?



DAN INI

Kalau aku, takde dah sengih sengih. Time tu jugak aku siku -.-



tapak tangan: Cakap pasal honeymoon, tak payah peluk bantal, ada 24h bodyguard memang boleh buat senyum sampai telinga. Ntah ntah sampai kaki pon boleh. Tapi cuba kalau cakap pasal kena bangun before 6am tiap tiap pagi nak masak breakfast, cuci baju, cuci pinggan. Maybe nak sampai nampak gigi pun susah. Teehee :)

4 sedang tinggalkan tapak kaki. Anda bila lagi?:

tAsHa said... [Reply]

sengih sengih ak depan laptop tgk post..haahahah

Mr Severus said... [Reply]

memang tersengih la nti si sengih bile ko suke muke dy nti time atas pelamin....hahah

Leeyana said... [Reply]

kuikui. aku like komen Mr Severus. like sepoloh juta kali.

Anonymous said... [Reply]

haha...Leeyana ,ak up lagi 100 juta kali like